Home Actualitate Nou atac la Paris: Schimb de focuri şi luare de ostatici într-un magazin. Cel puţin 2 oameni ucişi. Atacatorul este cel care a ucis ieri o poliţistă

Nou atac la Paris: Schimb de focuri şi luare de ostatici într-un magazin. Cel puţin 2 oameni ucişi. Atacatorul este cel care a ucis ieri o poliţistă

by Ioana Popescu

Un schimb de focuri a izbucnit vineri la Vincennes, o zonă situată la periferia estică a Parisului, într-o băcănie cu alimente cuşer, unde ar avea loc şi o luare de ostatici. Cel puţin cinci persoane ar fi ţinute ostatice, potrivit unei surse din poliţie. Cel puţin două persoane au fost ucise în schimbul de focuri, a declarat o sursă apropiată dosarului.

UPDATE 16:26 – Autorul luării de ostatici din estul Parisului cere ca fraţii Kouachi să fie lăsaţi să plece

Autorul luării de ostatici din estul Parisului, Amedy Coulibaly, cere ca forţele franceze să înceteze operaţiunea de la Dammartin-en-Goële şi fraţii Kouachi, suspectaţi în cazul masacrului de la redacţia Charlie Hebdo, să fie lăsaţi să plece, potrivit unor anchetatori citaţi de RTL.fr.

UPDATE 15:40 – Doi islamişti – un bărbat şi o femeie – căutaţi la Paris după uciderea unei poliţiste

Doi islamişti – un bărbat şi o femeie – sunt căutaţi activ de autorităţile franceze după atacul comis joi, la Paris, soldat cu moartea unei poliţiste, relatează Le Figaro.

Autorităţile franceze au difuzat semnalmentele celor doi suspecţi. Este vorba de Amedy Coulibaly, un islamist de 32 de ani, care a deschis focul, joi, în zona Montrouge din Paris, omorând o poliţistă.

sursa- mediafax

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.