Au apărut noi dezvăluiri privind spionajul asupra premierului Victor Ponta, care a declarat, luni, că în concediul din Statele Unite ale Americii a avut pe urme o firmă privată, plătită de un site de știri din România, care să-i facă poze lui și familiei sale.

Magda Bistriceanu, cea care a publicat pozele cu Victor Ponta în concediu, a spus că „fotografia este făcută de un prieten virtual”, precizând că a găsit-o întâmplător pe Facebook, informează b1.ro.

„Pe mine m-a uimit declarația premierului. Dacă era cum spunea, stau și mă gândesc, de ce nu au apărut acolo pozele și au apărut la mine. A doua poză este primită de la o altă persoană.(..) Vreau să-l asigur că nu e niciun servici de spionaj. Sunt primite de la două persoane diferte pozele. Nu am nicio funcție publică sau politică. De ce aș plăti pe cineva să-l spioneze pe Ponta. (…) A avut un ofițer SPP care l-a însoțit. Mai știu că nu a beneficiat de nicun serviciu special din partea autorităților. A stat în jur de trei ore la debarcare”, a precizat Bistriceanu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.