Home Politica Niculae Bădălău (PSD), DEMISIA! INSULTĂ adusă DIASPOREI: „700.000 sunt stabili, restul sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂȘTIA“

Niculae Bădălău (PSD), DEMISIA! INSULTĂ adusă DIASPOREI: „700.000 sunt stabili, restul sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂȘTIA“

by George Avram

Senatorul PSD Niculae Bădălău recidivează. El are un nou derapaj la adresa Diasporei pentru care ar trebyi să-și dea urgent demisia din Parlament. Din păcate, conducerea PSD nu are de gând să facă cest lucru.

Bădălău afirmă că în afara celor 700.000 de români care locuiesc cu forme legale în afara granițelor, restul sunt „fetele alea de le duc ăștia”, insinunând că este vorba despre prostituate și proxeneți.

„După ce (în 2018) dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritmurile unei manele, dedicate lui, cu versurile «Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea», Bădălău face o evaluare «ochiometrică» a numărului de români de peste hotare și spune: «Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu’, până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia… »”, a afirmat Niculae Bădălău într-un interviu, potrivit giurgiuacid.ro.

 

Foto- Facebook Badalau

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.