Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, aflat în vacanță, le face zilnic surprize concetățenilor postând fotografii și chiar filmulețe cu experiențele estivale.

Miercuri, 5 august 2015. Nicolae Robu a postat o poză cu el în apă și următorul mesaj: „După (încă) un an în care am muncit enorm, onorând apelativul pe care eu îl consider măgulitor, de «fanatic al muncii», iată-mă într-o scurtă vacanţă în Sardinia. Şi, cum eu nu pot, niciodată sta, pur şi simplu, am explorat «un poco» web-ul. Şi… ce-am găsit, printre altele: melodia compusă de mine, «Ca marea», cu… 13.141 vizualizari ! Nu-i rau deloc, aşa, fără nicio promovare, nu?”.

Joi, 6 august 2015. Primarul Timișoarei publică, pe contul de Youtube, o filmare, încadrată la categoria „știri și politică” cu el în apă, înotând.

 

Nicolae Robu a fost aspru criticat în presa locală pentru că facturile sale de roaming de mii de euro au fost plătite din bani publici. El a explicat că nu facturile sale erau mari, ci păreau mari pentru cetățeanul de rând cu salariu mic, scrie pressalert.ro.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.