Home Actualitate Nelu Tătaru: Am ajuns ciuma Europei încălcând regulile și instigând la nerespectarea lor

Nelu Tătaru: Am ajuns ciuma Europei încălcând regulile și instigând la nerespectarea lor

by S. C.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că România a ajuns ciuma Europei din cauza  celor care instigă la nerespectarea regulilor menite să țină sub control epidemia de coronavirus.  

În acest moment nu avem perspectiva unei stări de urgență, dar starea de alertă se va menține atâta timp cât vom reuși să gestionăm și vom vedea că mergem pe acea pantă descendentăNu m-aș gândi cam când ar putea veni o stare de urgență, m-aș gândi cum facem ca toți să ne respectăm partea noastră de treabăLa un moment poate ajungem la acea suprapopulare a terapiilor intensive care va însemna un semnal de alarmă.(…)

Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând niște reguli sau instigând să nu respectăm niște reguli”, a declarat Tătaru, conform Digi24.

Într-o postare publicată în 11 iulie pe pagina oficială de Facebook, PSD spunea că „românii devin ciumații Europei”.

Dramatic este faptul că strategia lor de luptă contra pandemiei a eșuat, iar românilor li se închid granițele Europei. Pentru a-și continua furturile din bani publici, Iohannis și Orban au dus România în ”zona roșie”. La asta se pricep! Să distrugă tot – economie, locuri de muncă, nivel de trai”, se arăta în postarea PSD

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.