Home Actualitate Natalie Portman, despre Holocaust: Într-o manieră paranoică, evreii cred că suntem singurele victime. Nu trebuie să neglijăm alte tragedii

Natalie Portman, despre Holocaust: Într-o manieră paranoică, evreii cred că suntem singurele victime. Nu trebuie să neglijăm alte tragedii

by I. B.

Frumoasa actriţă Natalie Portman spune că evreii nu sunt singurele victime ale ororilor din istorie și, ca atare, nu trebuie să fie neglijeze alte tragedii.

Natalie spune într-un interviu acordat după finalizarea filmărilor la filmul „A Tale of Love and Darkness” că într-o manieră paranoică evreii cred că sunt singurele victime, scrie Libertatea.

„Noi, evreii, nu ar trebui să ne concentrăm pe Holocaust. Într-o manieră paranoică, evreii cred că suntem singurele victime. Cred că o întrebare cu adevărat importantă pe care ar trebui să și-o pună comunitatea evreiască este legată de accentul pus pe Holocaust în educație. Desigur, este un lucru important care trebuie reamintit și respectat, dar fără a neglija alte tragedii”, este de părere actrița.

You may also like

2 comments

Je suis care e! 25 august 2015 - 11:01

„Nu trebuie să neglijăm alte tragedii” – bine spus!

Reply
miron 25 august 2015 - 22:55

holocaustul a devenit un brand!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.