Home Actualitate Mugur Ciuvică: Observ să SRI și-a băgat acoperiți și la Antena 3. Conducerea postului NU a avut nicio REACȚIE

Mugur Ciuvică: Observ să SRI și-a băgat acoperiți și la Antena 3. Conducerea postului NU a avut nicio REACȚIE

by I. B.

Prezent într-o emisiune chiar la Antena 3, Mugur Ciuvică a lansat o ipoteză bombă despre postul de televiziune. El susține că binomul SRI-DNA conduce o propagandă atât de meșteșugită încât a reușit să-și bagi acoperiți chiar și la Antena 3.

”Remarc că binomul SRI-DNA a reușit să-și transmită mesajele de propagandă chiar și aici, la Antena 3, ceea ce părea greu de crezut (…) Colegii dumneavoastră acoperiți să se ducă să ceară prime de la domnul Coldea”, a spus Mugur Ciuvică, invitat în emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Zilele trecute, prezent tot într-o emisiune la Antena 3, Mugur Ciuvică, a atacat, în direct, un reporter al Antenei 3.

Până la această oră,. conducerea postului nu a avut nicio reacție la declarațiile lui Mugur Ciuvică, mai ales că acest subiect a fost dezbătut pe larg când a fost vorba despre jurnaliști de la alte posturi Tv suspectați că ar fi avut legături cu serviciile secrete.

sursa- stiripesurse.ro

You may also like

1 comment

ORBAN PETRU 29 martie 2015 - 12:41

Uneori ideile manipulatoare sunt preluate atit de grosolan, incit se simte prezenta „elementelor” ce fac legatura cu SRI.Depistarea lor depinde de vointa.Un indiciu,asa cum se vede de aici :Nu sunt in prim plan,undeva in staful tehnic !

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.