Liberalul Crin Antonescu a explicat, la Digi 24, ce l-a determinat să revină în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

Printre alte motive, Antonescu  spune că a decis să revină în lupta pentru funcția supremă în stat deoarece exista „convingerea foarte puternică a unor oameni din PNL că eu sunt cel mai nimerit candidat pentru Președinția României”.

„Am avut impresia că, în PNL, părerile sunt împărțite. Am constatat că domnul Klaus Iohannis nu mai respinge…pentru că și domnia sa spusese că nu pune problema candidaturii la președinție. Văzând că ia în considerare și domnia sa, am făcut acest pas,

(…) A mai intervenit un element. Și anume voci care, fără să primească o explicație satisfăcătoare pentru retragerea mea, au început să vorbească despre înțelegeri ale mele cu nu stiu cine, despre șantaj, despre lucruri pe care eu nu pot să le permit să rămână legate de imaginea mea. Și atunci am revenit și am spus că am socotit că există, poate, o susținere. De vreme ce părerile continuă să fie împărțite, pe mine nu mă reține nimic. Nu am fost niciodată și nu sunt șantajat. Sunt aici, nu am nicio reținere să mă bat și, până la urmă, o decizie trebuie asumată de partid”, a declarat Crin Antonescu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.