Înmormântarea lui Dinu Patriciu a avut loc, sâmbătă, la Cimitirul Bellu din Capitală, în prezenţa a peste 100 de persoane, printre care prieteni, foşti colegi de partid, oameni de afaceri, dar şi simpli cetăţeni, care l-au condus pe ultimul drum.

Slujba religioasă a început în jurul orei 11.00, la Capela Cimitirului Bellu, înmormântarea încheindu-se în jurul orei 13.30. Presa nu a avut acces în cimitir, familia dorindu-şi discreţie în jurul acestui eveniment.

La înmormântare au asistat mama, soţia şi fiicele lui Dinu Patriciu, fiindu-le alături mulţi prieteni şi cunoscuţi ai omului de afaceri.

Printre aceştia s-au numărat Petre Roman şi soţia sa, Silvia, Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Sorin Roşca Stănescu, Stelian Tănase, Daniel Dăianu, Elena Udrea,  Viorel Cataramă cu familia, Andrei Hrebenciuc, Ducu Bertzi cu soţia sa, Teodora.

În momentul în care fiicele lui Dinu Patriciu și-au luat kla revedere de la tatăl lor, mulți dintre cei prezenți nu și-au putu stăpâni lacrimile.

Un alt moment emoționant a fost discurul unui bursier al Fundației Dinu patricuu care a venit special de la Londra pentru a-I mulțumi pentru ajutorul său.

La plecare, majoritatea nu au făcut declaraţii jurnaliştilor. Petre Roman, vizibil afectat, şi-a cerut scuze, spunând că nu poate vorbi.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.