Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, că timpul va demonstra dacă Alina Gorghiu are căderea morală să vorbească despre acuzațiile care i se aduc premierului Victor Ponta.

„Doamna Gorghiu continuă să nu înțeleagă că se află pe scaunul Brătienilor. Este alegerea liberalilor dacă vor să devină un partid de cancan. Timpul va demonstra dacă doamna Gorghiu are căderea morală să vorbească de Victor Ponta”, a declarat, pentru agerpres ministrul Justiției.

În urmă cu un an când Traian Băsescu i-a spus Gabrielei Firea să se ocupe de ograda dânsei că poate soțul ei nu mai ajunge acasă, PSD a sărit de doi metri în sus susținând că este o  amenințare, iar senatoarea PSD l-a dat în judecată pe fostul președinte.

Iată că acum, un ministru, și nu oricare, ci cel al justiției, face o declarație cel puțin bizară.

Cazanciuc a afirmat că, duminică, că Victor Ponta și Liviu  Dragnea beneficiază de prezumția de nevinovăție, ca orice cetățean, până la o soluție definitivă.

În acest context, copreședintele PNL a spus că așteaptă ca ministrul justiției să-și retragă vorbele și să-și ceară scuze românilor.

„Mă întrebam dacă domnul Cazanciuc n-ar vrea să plece domnia sa acasă și să lase în portofoliul de ministru al Justiției o persoană fie urmărită penal, fie inculpată, fie trimisă în judecată. Se pare că singurul criteriu de selecție în PSD pentru a fi într-o funcție publică este acela de a fi urmărit penal sau condamnat într-o anumită etapă procesuală. E jenant pentru un ministru de Justiție, indiferent de partidul care îl susține, să aibă o asemenea poziționare publică. Eu aștept să își retragă aceste vorbe și să ceară scuze tuturor cetățenilor cinstiți din România pentru asemenea declarații”, a spus Gorghiu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.