Secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe, Laura Elena Chiorean,a ajuns în atenția publică după ce a făcut mai multe declarații controversate în timpul audierii din această săptămână de la Parlament.
Chiorea a declarat marţi în fața Comisiei parlamentară de anchetă pentru presupuse fraude la alegerile din 26 mai că misiunile diplomatice au raportat mai multe incidente la alegerile din 26 mai.
Ea a susținut, nici mai mult, nici mai puțin, că „în multe cazuri s-a intrat cu forţa în secţiile de votare, inclusiv pentru a se sustrage buletine de vot”.
Mai mult, secretarul general al MAE, adică mâna dreptă a ministrului Teodor Meleșcanu, a afirmat că au existat grupuri de agitatori, unii dintre ei băuți, printre alegătorii care au stat 4-5-6-7-8 ore la coadă ca să poată vota.
„În anumite cazuri, cum ar fi în Italia, forţele de ordine i-au recunoscut ca fiind participanţi şi la alte acţiuni violente”, a spus Chiorean.
Oficialul MAE nu numai că nu a adus nicio dvadă, nu a dat numărul celor băuți, ce infracțiune au săvârșit în urma ridicării paharului la gură, numărul celor violenți, câți au scuipat, înjurat sau bruscat. Părea că doamna de la minister a stat cu o fiolă în fața secțiilor de votare și i-a testat pe alegători.
Ceea ce nu spune doamna de la minister este faptul că statul român, prin instiruțiile sale, au încălcat dreptul constituțional de a vota a mii și mii de cetățeni români. Iar pentru acest lucrur trebuie să plătescă.
Cine este doamna de la minister
Doamna de la minister este om politic. Cu alte cuvinte, postul de ditamai secretarul general al MAE este ocupat de președinta Organizației de Femei din PSD Cluj, avocata Laura Chiorean.
Aceasta a fost numită secretar general al Ministerului Afacerilor Externe de ziua femeii, pe 8 mrtie. Decizia i-a aparținut premierului Viorica Dăncilă.
Laura Chiorean este avocat și președinta Organizației de Femei din PSD Cluj. Ea este consilier în Consiliul Județean (CJ) Cluj.
Potrivit ultimei declarații de interese publicate pe site-ul CJ Cluj, Laura Elena Chiorean deţine 100% din părţile sociale la un birou de mediator (PFA) şi la un cabinet individual de insolvenţă (PFA). Calitatea de practician în insolvenţă a fost suspendată la cerere. Ea deţine şi 75% din societatea civilă de avocaţi Laura Elena Chiorean & Asociaţii (PFA).
Foto- Facebook
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.