După mai multe zile de scandal, în care mai multe televizini, printre care cele mai vehemente au fost Antena3 și RTV, l-au acuzat pe Traian Băsescu că s-a mutat în Palatul de la Scoviștea, apar și primele lămuriri, dar și primele mari semne de întrebare.

Surse de la Palatul Victoria ne-au declarat că informațiile mincinoase privind mutarea lui Băsescu în PALATUL Scroviștea au fost date chiar de departamentul de comunicare al lui Victor Ponta, premierul știind despre acest subiect.

Astfel că mai multe televiziuni au filmat un camion care căra bagajele lui Băsescu la Scroviștea în țipetele jurnaliștilor care se indignau în direct.

Singura problemă de logică era următoarea – că domeniul de la Scroviștea este în subordinea RAAPPS, deci a guvernului, deci a lui Ponta.

După câteva zile de scandal, directorul RA-APPS, Georgian Surdu, care a semnat mutarea provizorie a fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea, a făcut lămuriri chiar la unul dintre posturile cele mai critice, Antena3.

Georgian Surdu, director RA-APPS, a precizat, la Antena 3, despre mutarea provizorie a lui Traian Băsescu la  Scroviștea, că „La Scoviștea nu există niciun palat Scroviștea. Sunt patru vile între 250 și 500 de metri pătrați. Apartamentul de la parterul unei vile atribuit domnului Băsescu a fost o soluție care trebuia acceptată și de președintele Băsescu și de SPP. Din curtea acelor vile nu se poate intra în Pădurea Scroviștea, împrejmuită cu gard din sârmă ghimpată, iar propunerea este făcută de RA-APPS, acceptată de președinte și de SPP. Imaginile de la televizor sunt de 50 de ani”. Traian Băsescu are acces la debarcader.

118,6 metri pătrați este suprafața atribuită lui Traian Băsescu, care plătește utilitățile și o femeie de serviciu.

De ce acest scandal? Oare pentru a acoperi cazurile Șova și Vâlcov, doi oameni importanți și foarte apropiați lui Ponta? Sursele din cadul Guvernului susțin că aceasta a fost rațiunea acestei manipulări de presă la care s-au dedat mai mulți jurnaliști.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.