Home Actualitate Mid Europa Partners a cumpărat rețeaua de sănătate privată Regina Maria

Mid Europa Partners a cumpărat rețeaua de sănătate privată Regina Maria

by I. B.

Reţeaua de clinici medicale, Regina Maria va fi vândută unui fond de investiţii.

Mid Europa Partners, cea mai mare firmă de private equity axată pe Europa Centrală si de Est și Turcia, anunță preluarea Rețelei de sănătate REGINA MARIA. Tranzacția este supusă aprobării anti-trust și se așteaptă a fi finalizată în ultimul trimestru al anului 2015.

Cu aproximativ 300.000 de abonamente corporate, REGINA MARIA este principalul operator privat de servicii de sănătate premium din România, având o prezență națională prin 22 de locații proprii din București și din țară, 4 spitale, 11 laboratoare și 5 centre de imagistică.

Nikolaus Bethlen, Partener al Mid Europa, care conduce activitățile Mid Europa în România a adăugat: „Regina Maria, un brand recunoscut pentru calitatea servicilor sale, infrastructură de primă clasă și reputație puternică pentru excelență în domeniul medical, reprezintă o platformă de dezvoltare puternică pentru capitalizarea oportunităților semnificative de creștere în piața serviciilor medicale din România. Rețeaua de sănătate REGINA MARIA are o bază de clienți corporate și retail în creștere rapidă, care este deservită printr-o platformă integrată bine administrată, având acoperire națională. Suntem nerăbdători să susținem viitoarele investiții pentru dezvoltare organică și achiziții.”

Fady Chreih, CEO al Regina Maria, a declarat: „Suntem bucuroși să avem un investitor puternic și extrem de experimentat în piața serviciilor medicale, care împărtășește viziunea și valorile noastre. Avem convingerea că în perioada următoare, cu suportul noilor acționari, vom accelera ritmul de creștere al companiei. Credem că expertiza cu care vine Mid Europa în domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre.”

În tranzacție au fost implicați din partea Mid Europa – Csanad Daniel, Tas Tobias, Albert Jelinek și Bartosz Malecki, avându-i alături pentru consiliere juridică pe avocații de la White & Case și Bondoc și Asociații, pe Ernst&Young pentru consiliere financiară și Banca Comercială Română (Erste Group), în calitate de consultant M&A și bancă finanțatoare a tranzacției.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.