Tudor Chirila s-a alaturat campaniei YESLAVOT a Pro Tv si le transmite un mesaj fanilor sai, in special celor care cu varste intre 18 si 25 de ani, care cred ca votul lor nu poate schimba nimic.

„Ma adresez in primul rand scarbitilor, scepticilor, neincrezatorilor, resemnatilor, tuturor celor care intr-un fel sau altul au abandonat ideea ca votul nostru mai poate schimba ceva. Si ma adresez mai ales celor intre 18 si 25 de ani care poate ca au uitat sau poate pur si simplu nu vor sa inteleaga ca singurul instrument intr-o democratie care poate ajuta la o schimbare este votul.

Stiu ca toata lumea este scarbita de o intreaga clasa politica care pare ca si-a dat mana pentru a duce aceasta tara la dezastru, dar cred ca asta nu este un argument ca sa nu iesim la vot. Cred ca argumentul raului cel mai mic trebuie sa ne conduca spre urne.

Ce inseamna raul cel mai mic? Inseamna ca dintr-o clasa politica in care nu credem, ne uitam si ne gandim fiecare cu mintea si sufletul nostru care este raul cel mai mic. Cred ca principiul raului cel mai mic duce catre un ideal bine candva. Decat sa te alegi cu raul cel mai mare, mai bine iesi si votezi raul cel mai mic.

Am sa Yes La Vot pentru ca nu mi se pare normal ca soarta acestei tari, si in definitiv si soarta mea, sa fie decisa de 5-6 milioane de oameni care sunt adusi cu autobuzele sau sunt pe listele partidelor sau sunt votanti de partid. Cred ca noi trebuie sa ne decidem soarta. Cred ca trebuie sa iesim toti la vot.

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. Ganditi-va ca sunteti membru al unui echipaj pe o corabie care se apropie de naufragiu. Ganditi-va ca se va alege intre doua decizii care ar trebui sa impiedice acest naufragiu. N-ati vrea sa fiti prezenti? Ati lasa pe altcineva sa decida pentru voi care va fi solutia care va salva sau nu aceasta corabie? Cred ca asta este situatie in care suntem acum.

Romania se apropie de un naufragiu, este trist, dar este adevarat. Cred ca daca noi, membrii echipajului, nu ne prezentam in fata urnelor sa vedem care este solutia, s-ar putea sa avem regrete foarte mari mai tarziu.

Tinerii, bazinul de 18-25 de ani, ar trebui sa se gandeasca foarte bine ca este vorba de viitorul lor si de viitorul copiilor lor si ar trebui sa mearga la vot.

Dupa cheful de sambata seara, sunt urnele deschise pana la ora 9, 10 minute din viata ta, ca sa nu regreti.

Eu YES LA VOT si sper ca si publicul meu va face asta si cei care cred in principiile pe care le-am prezentat de-a lungul vietii mele profesionale vor face acest lucru.

Va rog sa iesiti la vot. Mai bine raul cel mai mic decat raul cel mare”, spune Tudor Chirila.

Sursa- incont.ro

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.