Eugen Iancu a postat pe facebook un mesaj în care descrie cum şi-a petrecut „o zi de duminică normală”. Fiul lui, Alexandru, a plecat la îngeri la numai 25 de ani în incendiul de la Colectiv.

„Am avut o zi de duminică normală. Activităţi pe care taţii le au cu băieţii lor. Am fost la cimitir, unde mi-am certat băiatul pentru faptul că a ales muzica, jocul pe calculator, prietenia unor tineri asemeni lui, pentru că nu a înţeles că în ţara asta supravieţuiesc doar cei ce ştiu să se lupte, să fie puternici, să calce peste cadavre.
„Am văzut un loc unde au murit 60 de tineri lăsaţi în uitare şi am văzut cum un stat corupt, mincinos, hoţ, laş, ticălos trece peste orice, trece peste cadavre, trece peste suferinţe şi merge mai departe, pentru că nu este aşa? Bărbaţii puternici merg mai departe. Doar nu o să ne împiedicăm de câţiva besmetici arşi”, spune el şi adaugă: „noi trebuie să facem bani în continuare”.
Eugen Iancu îşi aminteşte că îl apăra pe Arafat, dar apoi a aflat că băiatul lui a ajuns la spital dus de doi prieteni cu maşina personală, pentru că salvările prezente nu au vrut să îl ia, deoarece considerau că nu este foarte grav.

„Cum au aflat ei asta şi de ce copilul meu a murit după trei săptămâni(…)? Îmi poţi răspunde, domnule Arafat?” mai întreabă tatăl lui Alexandru.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.