Mai mulți medici, unii cunoscuți, alții mai puțin, au fost racolați de PSD pentru a înfrumuseța listele de la parlamentare. Prin această mișcare, PSD vrea să arate că ei ar ști să gestioneze criza sanitară generată de COVID. Doar  că PSD una spune alta face. O demonstrează o fotografie postată pe pagina oficială a primărie Urziceni, de la ceremonia de depunere a jurământului a primarului și consilierilor locali.

După cum se poate observa în fotografie, o singură persoană nu poartă mască. Surprinzător este că persoana respectivă este medic, consilier local PSD, fost secretar de stat în ministerul Sănătății, până la eliberarea sa din fucnție de către primul ministru Ludovic Orban. Octavian Alexandrescu a fost numit secretar de stat în ministerul Sănătății de primul ministru de atunci, Mihai Tudose. Alexandrescu a mai ocupat funcția de vicepreședinte al Colegiului Medicilor Ialomița din 2001 și reprezentant al Colegiului Medicilor Ialomița în Consiliul Național al Colegiului Medicilor România din luna martie 2016.

Prezența fără mască i-a înfuriat și pe cetățenii din Urziceni care au postat mesaje de indignare pe pagina primărie.

Această fotografie arată încă o data cum combate PSD pandemia  și, mai mult, cum și cu cine a condus ministerul Sănătății, actor pasiv în ultimii ani, în prăbușirea sistemului de sănătate din România.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.