O masura atipica pentru un guvern care se pretinde de stanga va intra in vigoare incepand cu anul viitor. Conform noilor modificari ale Codului fiscal, taxele pentru apartamentele de bloc vor creste, iar darile catre stat pentru vile si ale locuinte de lux vor scadea simtitor. 

Atfel, incepand cu 2015, impozitul  pentru apartamentele din blocuri cu peste trei etaje şi opt apartamente şi pentru locuinţele din clădiri vechi de peste 30-50 ani va creste, in timp ce taxele pentru locuinţele mai mari de 150 metri pătraţi se vor reduce.

Eliminarea unei prevederi din proiectul de cod fiscal referitoare la blocurile de locuinte presupune ca fiecare familie care locuieşte într-un apartament dintr-un bloc cu mai mult de trei etaje şi opt locuinţe sa plateasca cu aprox. 10 lei în plus. De asemenea, proprietarii de locuinte mari vor plati o suma mai mica deoarece impozitul nu va mai creste în functie suprafata care depaste pragul de 150 metri patrati, asa cum este in prezent.

loading...

14 COMENTARII

  1. Acesta este guvernul lui Ponta care se vrea social democrat,mareste taxele la saracii care stau la bloc in apartamente si scade iaxele si impozitele la bogati care stau la vile.Bogatii sa-i voteze.

  2. Nu-i posibil asa ceva dar asta chiar e tanta.Sa ai o amarata de locunta la bloc si platesti taxe peste taxe numai in Romania se poate auzi.Chiar santem prosti ………..

  3. Eu nu cred asa ceva, este aberant , dar de la guvernantii nostri te poti astepta la orice , asa ca „suntem tara tuturor posibilitatilor” !

  4. SA VA BATA DUMNEZEU DE ESCROCI CA VOI STATI IN VILE SI LOVITI IN CEI SARACI NU MAI VAR SUPORTA PAMINTUL DE NEMERNICI CARE NU VA GANDITI NUMAI LA VOI,SUNT OAMENI CARE DE ABIA AJUNG SA-SI PLATEASACA NECESITATILE DAR PE VOI NEMERNICILOR NU VA INTERESEAZA , DOAR VRETI VOTUL SARACILOR

  5. o proasta a avut si Harvard-ul si s-a intamplat sa fie romanca bineinteles, si daca tot e romanca hai cu ea in guvern, bineinteles, si daca tot e in guvern hai sa se faca de rahat, bineninteles, sa puta la toata natia nu numai la ea acasa. Si dupa toate astea tonta e primul in sondaje…ce popor harvardist.

  6. Normal, lasati prostii care abea reusim cu credite sa ne luam um amarat de apartament, sa platim de ne ies ochii.Iar voi astia care furati si stati in vile sa nu mai platiti nimic,ce rost are. Da vindeti dracu tara asta o data si gata.Nenorocitilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.