Home Actualitate Măruță, mutat la o altă oră? Ce emisiune îi ia locul

Măruță, mutat la o altă oră? Ce emisiune îi ia locul

by Ioana Popescu

Pro Tv pregătește o nouă emisiune care va intra pe post, cel mai probabil, la ora 18, pe spatiul lui Măruță,. Emisiunea care va fi difuzată la ora 18 pare reality, dar este făcut după un scenario,  pe scurt, e un „scripted reality”, scriu jurnaliștii de la paginademendia. Acesta este genul unei noi emisiuni pe care Pro TV o pregătește în perioada următoare: „Lecții de viață„. Emisiunea va fi în grilă temporar, pe un interval din emisiunea La Măruță, după cum apare chiar pe site-ul producătorilor. Ce se va întâmpla cu emisiunea lui Măruță, în continuare.

Emisiunea va fi produsă de Constantin Entertainment și va fi, după cum scriu producătorii pe site, un „scripted reality”.

FAKE REALITY. În prezent, din emisiunile care rulează pe posturile TV, sunt încadrate la acest gen emisiuni precum Ochii din umbră (Kanal D), Te vreau lîngă mine (Kanal D), Iubire interzisă (Național TV), Fosta mea iubire (Național TV), Vreau să divorțez (Prima TV).

Când va fi în grilă. Măruță, mai devreme

Potrivit site-ului producătorilor, emisiunea va fi în grilă de la ora 18.00, cînd, în mod normal, se difuzează La Măruță.

Din informațiile Paginademedia.ro, pe intervalul difuzării acestui show, Măruță va începe mai devreme, de la ora 16.00. Va face o pauză pentru știrile de la ora 17.00 și revine până la ora 18.00, când începe Lecții de viață.

sursa- paginademedia

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.