Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România (ANR),şi-a lansat în Piaţa Universităţii candidatura la alegerile parlamentare, declarând că partidul pe care îl conduce a strâns deja 110.000 de semnături, propunându-şi un scor electoral de 8-12%.

„În acest loc, personal, îmi voi începe în curând acțiunea pentru București. (…) Voi candida în acest oraș, voi fi prezent aici, în acest loc, împreună cu colegii și prietenii noștri, pentru a ne întâlni cu ei, pentru a discuta, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții și vreau să-i asigur pe toți că, dacă acum șase luni, în timpul campaniei pentru Primărie, s-au coalizat toți împotriva mea pentru a mă opri de la candidatură, de data asta nu mai au nicio șansă”, a precizat Munteanu, citate de Agerpres.

Munteanu a declarat  că obiectivul ANR este să fie prezent în Parlament, într-un număr suficient de mare pentru a fi o voce puternică.

„Obiectivul nostru este să fim prezenți în Parlament, într-un număr suficient pentru a fi o voce puternică, pentru a obține oprirea vânzării pământului către străini, oprirea defrișărilor, a jafului și intervenția pentru modificarea Constituției, pentru ca nu cumva să se petreacă lucruri pentru a pune în primejdie identitatea românească și valorile creștine”, a spus Munteanu.

„Resping propaganda care se face cu privire la un așa-zis curent naționalist, de extremă ș.a.m.d.. ANR este o mișcare patriotică, așa cum există asemenea mișcări în toată lumea civilizată. Marea problemă a României este jaful sistematic, minciuna și înșelătoria. De la scurgerile de fonduri, de la devalizarea bugetelor statului român prin tot felul de interpuși, prin tot felul de intervenții, mai mult sau mai puțin acoperite de politicieni, prin politici greșite de exploatare a tuturor oamenilor”, a afirmat acesta.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.