Marian Munteanu, fostul lider al studenţilor în timpul Mineriadei din 1990, a explicat în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV că nu ar fi fost bine ca în acest context dificil la nivel european să nu existe unitate şi echilibru în ţară.

„Este un semnal pozitiv. Această guvernare are o mare şansă, ministrul Sănătăţii a spus că nu sunt supra-oameni, însă să nu avem aşteptări uriaşe, ci un optimism temeperat. Avem probleme profunde, acumulate de mulţi ani”, a mai precizat fostul al studenţilor.

Marian Munteanu a spus că lipsa experienţei politice a Guvernului Ciolos este un avantaj, nu un handicap.”Sper să nu existe şi pe acolo conexiuni. Au şansa să nu aibă de nu avea de a face cu şerpăria. Detaşarea lor este un avantaj”

„După 26 de ani putem asista la o competiţie corectă. Societatea românească ar putea fi pusă în faţa unor alegeri bazate pe oferte clare, transparente. Această provocare este cumplită pentru unii”

„Anul viitor va fi un an crucial, asămănător cu 1900. Dacă vom repeta erorile trecutului, se va prelungi boala asta lungă. Un proces în societatea s-a declanşat. Este dătătoare de speranţă”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.