Actorul Ion Dichiseanu a murit, joi, la varsta de 87 de ani. El era internat mai bine de trei luni in spital in urma unor probleme de sanatate.

Actorul era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitala.

Ion Dichiseanu a ajuns in spital dupa o infectie cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterala, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

„Nu a pornit dintr-o suferinta anume, el este un fost fumator si a avut o saturatie usor scazuta a oxigenului, dar nu alarmanta. In noiembrie a avut cateva simptome care i-au dat de banuit, a facut radiografie si CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A facut o bronhoscopie si, la 11 zile dupa aceasta, s-a prabusit si am aflat ca a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterala”, declara Ioana Dichiseanu intr-o emisiune la Prima TV.

Ion Dichiseanu s-a nascut pe 20 octombrie 1933 in Adjud. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, Facultatea de Teatru din Bucuresti in 1959.

Este cunoscut datorita activitatii sale artistice in cadrul Teatrului Nottara, precum si pentru numeroasele roluri care l-au consacrat in cinematografie, teatru de televiziune si teatru radiofonic.

Stire preluata de la stireazilei.com

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.