Primul serial de televiziune produs de HBO Europa Centrală în România, realizat în regia lui Adrian Sitaru şi Titus Muntean, cu Marcel Iureş în rol principal, este o adaptare a serialului american "In Treatment" realizat de HBO US.

"În derivă" este bazat pe serialul israelian "Be Tipul", creat de Hagai Levi şi recompensat cu mai multe premii de Academia de televiziune israeliană. În 2007, drepturile au fost cumpărate de HBO Statele Unite ale Americii, care a produs serialul sub titlul "In Treatment", cu Gabriel Byrne în rolul principal. "In Treatment" a avut parte de cronici pozitive şi a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal.

Serialul se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihiatru de succes, a cărui viaţă profesională şi personală riscă să se destrame. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentrează pe câte o sesiune de terapie – patru şedinţe individuale între psihiatru şi pacienţii săi, urmate de câte un episod săptămânal axat pe vizita psihiatrului la propriul său terapeut.

Filmările pentru "În derivă" au debutat în aprilie şi se vor încheia la sfârşitul lui august, urmând ca apoi serialul să intre în postproducţie, lansarea oficială fiind pe 6 decembrie, la HBO România.

Foto- https://www.romania-insider.com

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.