Home Guvern Marcel Ciolacu: Ţi-am dat şofer, ţi-am dat secretară, ai tot, eşti director. Nu îţi e ruşine să stai cu mâna întinsă?

Marcel Ciolacu: Ţi-am dat şofer, ţi-am dat secretară, ai tot, eşti director. Nu îţi e ruşine să stai cu mâna întinsă?

by George Avram

 Premierul Marcel Ciolacu încearcă să justifice tăierea voucherele de vacanță pentru bugetarii cu salarii foarte mari.El a declarat la România TV că va fi redus numărul de şefi din instituţii, deși nu este clar în acest moment când și cum se va face acest lucru.

 ”Dacă ai venituri ce depăşesc preşedintele ţării şi tu eşti bugetar, păi nu îţi e ruşine să mai stai cu mâna întinsă de la mine, statul român, să îţi dau şi voucher de vacanţă? Şi pacheţel când mergi la serviciu? Ţi-am dat şofer, ţi-am dat secretară, ai tot, eşti director. Dar nu e cam mult? (…) „Dacă ai venituri ce le depăşesc pe ale preşedintelui ţării, nu îţi e ruşine să stai cu mâna întinsă?”

”16.000 de ordonatori de credite în România. Nu se poate să ai 10 oameni şi să fii ordonator de credite. Nu mai poate continua România în acest fel. (…) Nu desfiinţează nimeni niciun teatru, am văzut tot felul de ştiri că se desfiinţează bibliotecile. Nu poate fiecare bibliotecă dacă are 12 angajaţi să fie ordonator de credite. Cuplaţi-vă sub un singur director general care e ordonator de credite! (…) Sunt sectoare neacoperite. Nu mai poate statul să susţină”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.