Home Politica Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori pentru anticipate

Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori pentru anticipate

by S. C.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat după negocierile cu președintele Iohannis de la Palatul Cotroceni că fără o majoritate consistentă, nu se poate vorbi de un guvern minoritar.

”Și președintele Iohannis, în primul rând, este autorul acestei coaliții și responsabilul pentru această criză politică, alături și de PNL. Am fost astăzi și la consultări și i-am transmis președintelui că fără o majoritate consistentă în Parlament, nu se poate vorbi de un guvern minoritar, fie el al oricărei formațiuni politice.

România se află într-o criză socială, într-o criză economică și într-o criză sanitară profundă. Fără o majoritate consistentă România nu va putea depăși această criză. Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori se va crea o majoritate pentru alegerile anticipate.

Din punctul nostru de vedere, al PSD, se va crea o majoritate pentru alegeri anticipate. Nu credem că se va putea creiona o majoritate pentru un guvern stabil. Până atunci, l-am asigurat și pe președinte că românii nu vor fi abandonați. Tot ceea ce nu poate face un guvern demis va fi preluat de către Parlamentul României, iar parlamentarii PSD, cel mai mare grup parlamentar, din acest moment, va lucra 24 de ore din 24.” a declarat Marcel Ciolacu.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.