Home Actualitate Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți la 2 Mai, a fost reținută 24 de ore/ Tatăl a fost pus sub control judiciar

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți la 2 Mai, a fost reținută 24 de ore/ Tatăl a fost pus sub control judiciar

by George Avram

Miruna Pascu, mama tânărului drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai, omorând doi tineri, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Ea este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii Justitiei și de faptul că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care este cercetat fiul său.

Miruna Pascu este bănuită de procurori că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul în care fiul său, Vlad Pascu, este cercetat, după accidentul mortal pe care l-a provocat pe 19 august la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

De asemenea, Mihai Pascu, tatal lui Vlad Pascu, a fost pus joi sub control judiciar dupa ce a fost audiat de procurorii DIICOT. La sediul DIICOT au fost prezenti atat sotia lui, Miruna Pascu, cat si fiul, Vlad Pascu.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.