După ce Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au aflat că vor împărți aceeași emisiune, mega-show-ului ”Uite cine dansează”, amândouă divele s-au grăbit să anunțe că nu au nimic împotrivă și că totul va fi în regulă. Cu toate acestea, conform Cancan, Mihaela Rădulescu nu a fost întrebată dacă este de acord, așa cum ar fi declarat în presă.

Jurnaliștii de la Cancan susțin că s-ar fi luat în calcul înlocuirea Mihaelei Rădulescu cu o altă prezentatoare, însă deoarece nu s-a putut ajunge la un acord cu celelalte nume contactate, au mers mai departe cu aceasta.

”Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis da fără rezerve. La muncă sunt colegă perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, a declarat Mihaela Rădulescu după anunţul că ea şi rivala sa, Andreea Marin, vor colabora în cadrul emisiunii-concurs “Uite cine dansează”.

Andreea Marin a vorbit cu eleganţă, aşa cum a obişnuit, despre viitoarea colaborare cu Mihaela Rădulescu. „Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes”, a declarat “Zâna Surprizelor”.

sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.