Ludovic Orban precizează că Partidul Naţional Liberal susţine atât creşterea salariului minim, prevăzut de altfel în Constituţie şi de care nu se poate atinge nimeni, cât şi toate celelalte salarii.

Reacția președintelui PNL vine după ce PSD a dat publicității un comunicat în care cita dintr-o scrisoare din 2014. Potrivit PSD, scrisoarea ar demonstra că „intenţiile reale ale PNL în cazul venirii la guvernare sunt cel puţin de a stopa majorările salariului minim şi eventual scăderea acestuia”

„Creşterea veniturilor pentru populaţie pe care o promovează Partidul Naţional Liberal este, însă, o formulă care asigură creşterea reală a puterii de cumpărare şi nu prin inflaţie aşa cum a făcut PSD, ceea ce a determinat ca nivelul de trai al românilor să scadă dramatic pentru multe categorii de populaţie în ultimii doi ani. Partidul Naţional Liberal promovează un proiect de lege prin care salariul minim să crească prin negocierile directe între patronate şi sindicate în funcţie de mai mulţi indicatori obiectivi, precum rata inflaţiei, indicele de productivitate şi rata de creştere economică, aşa cum este mecanismul de creştere a punctului de pensie pe care PSD refuză să-l aplice”, afirmă Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL şi lansează în spaţiul public intoxicări care nu au nicio legătură cu realitatea. Orban spune că pur și simplu PSD inveatează declarații despre adversari.

„După 2 ani de dezastru în guvernare, PSD nu mai e în stare să le spună nimic altceva concret românilor în afară de nişte minciuni abracadabrante în speranţa că românii le vor mai da crezare. Singurul lucru pe care îl mai ştie acest partid comunistoid este să inventeze declaraţii sau poziţii politice pe care le-aş fi avut eu sau Partidul Naţional Liberal legate de salariul minim sau de legea salarizării. Acest partid a ajuns o baltă mizeră din care nişte ordinari pescuiesc cele mai gogonate minciuni posibile, stupefiante, ireale”, afirmă Ludovic Orban, potrivit unui comunicat de presă al PNL.

Foto: Ludovic Orban / Facebook

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.