Președintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat, joi, programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, declarând că niciun român nu va fi lăsat în urmă.

Orban a declarat că 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României.

„Pe 6 decembrie suntem puși în fața unei alegeri decisive: mergem mai departe și punem în practică programul de dezvoltare a României sau nu. Asta e dilema, atât de simplă, dar importantă. 6 decembrie e un moment de referință în istoria României. Lăsăm în urmă ce ne dezbină, stângăciile și nerealizările noastre, practicile, unele dintre ele neperformante, și ne unim forțele pentru România.

Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi, dar nimeni nu trebuie să lipsească de la acest efort național. 6 decembrie un apel național pentru o cauză națională. Nu e vorba de partizanate politice, ci de viitorul României.

Dragi români, acest program de guvernare cu care ne prezentăm în fața voastră e rodul muncii a foarte mulți specialiști – 472 membri sau simpatizanți ai PNL.

Acest plan e bine documentat, bine fundamentat, reflectă cele mai bune practici internaționale, adaptate la realitățile românești. E planul pentru dezvoltarea noastră națională. El a determinat autoritățile europene să aibă încredere în noi și să pună la dispoziția României 84 de miliarde de euro.” a declarat Orban.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.