Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și liderul PNL, a declarat că proiectul de buget pus în dezbatere publică de Guvernul Cîțu este cel mai bun proiect ce putea fi făcut în actualul context economic. 

Proiectul de lege al bugetului de stat va fi adoptat de Guvern și va fi dezbătut în Parlament. Din punctul meu de vedere, așa cum e ca alocare pe ministere și ordonatorii principali de credite, e cel mai bun buget posibil.

Trebuie să ne încadrăm într-o țintă de deficit cât mai apropiată de 7%, trebuie să respectăm o nevoie de reducere a deficitului structural, de reducere a cheltuielilor pe termen mediu și lung și, în același timp, să menținem sistemul de taxe și impozite fără să introducem taxe și impozite noi.  Bugetul trebuie să dea semnalul clar că ne îndrepăm în direcția corectă de refacere a echilibrelor bugetare în următoarea perioadă, trebuie să fie un buget care să pună bazele relansării economice și care să permită cu adevărat creșterea veniturilor pe baza unei creșteri economice sustenabile, bazată pe investiții și pe creșterea absorbției fondurilor europene”, a declarat Orban.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.