Home Politica Ludovic Orban, după vizita ministrului austriac de Interne la București: Noi trebuie să călcăm în picioare politic Austria peste tot

Ludovic Orban, după vizita ministrului austriac de Interne la București: Noi trebuie să călcăm în picioare politic Austria peste tot

by Ioana Popescu

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a criticat dur vineri vizita ministrului austriac de Interne la București, în emisiunea Bună, România cu Radu Buzăianu si Răzvan Zamfir. El a declarat că Lucian Bode i-a ministrului austriac să  umilească încă o dată România.

„Chemi un ministru ca ăsta să ne umilească ca el să dea declarații încă înainte de întâlnirea bilaterală cu ministrul român de Interne să comunice că Austria este în continuare împotriva aderării României la Schengen?

Este o sfidare pe care i-a permis-o Bode. Nu trebuia sub nicio formă să îl invite pe omologul austriac dacă nu avea cea mai mică garanție conferită prin discuții telefonice anterioare sau prin înțelegerii la nivelul aparatelor de lucru a celor două ministere, dacă nu era convins că Austria își va schimba punctul de vedere.

Noi trebuie să călcăm în picioare politic Austria peste tot, unde este un austriac noi trebuie să votăm împotriva lui și evident să atacăm sistematic toate derapajele pe care le are Austria în interiorul UE astfel încât să îi facem să înțeleagă că toată acțiunea lor este o acțiune împotriva drepturilor și libertăților cetățenilor români”, a spus Orban.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.