Home Politica Ludovic Orban, despre Klaus Iohannis: Un mincinos nerușinat!

Ludovic Orban, despre Klaus Iohannis: Un mincinos nerușinat!

by George Avram

Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei,  împreună cu mai mulți membri ai Forţa Dreptei au manifestat, marţi, la Palatul Cotroceni, în timp ce Klaus Iohannis se afla la consultări cu partidele politice pentru rotitativa guvernamentală, chiar de ziua de naștere a președintelui. Liderul formațiunii politice, Ludovic Orban, l-a acuzat pe șeful statului că „astăzi, de ziua lui, face propria sa mineriadă politică, fără mineri”.

Orban a declarat că „astăzi, Klaus Iohannis comite ultimul act de trădare, din drama pe care a servit-o poporului român, dând puterea pe mână caracatiţei PSD”.

„Începând de astăzi, după desemnarea lui Ciolacu, Klaus Iohannis arată că nu a fost altceva decât un Cal Troian al PSD, nu a fost altceva decât un mincinos neruşinat, care şi-a bătut joc de toţi oamenii cărora le-a făcut promisiuni pe care imediat ce s-a văzut cu al doilea mandat în buzunar le-a călcat în picioare”, a spus Orban.

„Lacheii te slugăresc, liberalii te urăsc!”, „Iohannis cal troian al PSD!”, „Pas cu pas, tu ne-ai ras!”, „Ne-ai minţit de la început, ne-ai trădat şi ne-ai vândut!” şi „Te-ai făcut frate cu dracu, Să-i dai bacu lui Ciolacu!” – sunt câteva dintre pancartele cu care au venit parlamentarii Forța Dreptei în fața Palatului Cotroceni.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.