Liderul PNL și președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban  a anunțat că PNL – USR PLUS – UDMR vor respinge toate proiectele legislative depuse de PSD în legislatura trecută.

Printre proiecte se numără modificare a Codurilor penale și corectarea legilor justiției ținând cont de recomandările Comisiei de la Veneția, ale GRECO și ale Comisiei Europene.

”Am stabilit câteva obiective pentru noua sesiune. În primul rând, să realizăm o asanare a proiectelor legislative. Să respingem toate proiectele depuse în legislatura trecută de principalul partid de opoziție și care afectează punerea în practică a programului de guvernare. E vorba de sute de proiecte legislative. Vor intra în procedură de respingere, ele fac rău României. (…) Avem în vedere respingerea tuturor proiectelor legislative care au pus în pericol independența justiției, proiecte de lege inițiate în legislatura trecută și pe care avem ca obiectiv să le respingem de urgență. Avem în vedere corectarea legilor justiției și adoptarea cu prioritate de proiecte de lege care să țină cont de toate exigențele europene”, a declarat Ludovic Orban.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.