Home Actualitate Ludovic Orban: Alegerile de duminică, un punct de cotitură pentru România!

Ludovic Orban: Alegerile de duminică, un punct de cotitură pentru România!

by George Avram

Premierul Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că alegerile de duminică, 6 decembrie, constituie un punct de cotitură pentru România:„vom fi puși în fața unei alegeri decisive pentru viitorul țării”.

„Dragi români, alegerile de duminică sunt un punct de cotitură pentru România. Vin vremuri în care speranța va învinge scepticismul. Vă înțeleg nemulțumirile, ele sunt justificate într-o perioadă de neliniște greu de stăpânit, dar vă asigur că certitudinea va înlocui nesiguranța. Împreună am trecut printr-un an dificil. Imaginați-vă ce vom putea realiza în vremurile bune care vor veni. Cel mai bun lucru pe care putem să îl facem acum este să ne pregătim pentru ce urmează în era post-COVID. Cu susținerea Europei, am pregătit un plan pentru a dezvolta România, un plan pe care l-am adus în fața dumneavoastră, a tuturor”, a afirmat prim-ministrul, într-un mesaj video postat joi pe Facebook.

„Înțeleg că oamenii pot avea îndoieli când vine vorba de intențiile sau abilitățile politicienilor de a face bine. Când zic că trebuie să facem politică altfel, mă refer la faptul că trebuie să transformăm statul în bine. Avem nevoie de un stat transparent, de un stat funcțional, de un stat corect, de un stat digitalizat. Avem nevoie de un stat care să angajeze doar oameni pregătiți, oameni care să fie promovați în baza meritelor, și nu în baza apropierii lor de partidele politice. Aceasta este prioritatea mea numărul 1 și vă asigur că mă voi ocupa personal de transformarea în bine a statului. Vreau să vă gândiți la noul stat ca la un catalizator al procesului de dezvoltare a României. Pentru că doar așa poate fi implementat planul nostru, iar aici vorbim despre un plan național, un plan de pe urma căruia vor avea de câștigat toți românii”, a mai adăugat Ludovic Orban.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.