Gabriela Firea a fost desemnată preşedinte interimar la PSD Bucureşti, în locul lui Robert Negoiţă.

Robert Negoiță s-a retras de la conducerea PSD București, în locul acestuia fiind numită președinte interimar Gabriela Firea, a anunțat Liviu Dragnea.

„Neplăcută starea care a existat în organizația PSD București, în ultimele zile. Neavând de gând să las să se perpetueze așa ceva, în condițiile în care PSD-ul are prima șansă la București, astăzi au fost luate niște decizii și de către CExN și de unii colegi. Dl. Robert Negoiță astăzi a decis să se retragă din funcția de președinte al organizației municipale București și a propus-o pe dna Gabriela Firea ca președinte interimar, pentru ca șansele acestei colege să crească, în condițiile în care Gabi Firea, pentru noi, este prima opțiune ca și candidat pentru Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Dragnea.

„Decizia finală în ceea privește candidatul la București va fi luată în perioada următoare. Repet, este prima opțiune (Gabriela Firea – n.r.), dar, după ce vom avea ultimul sondaj de opinie, atunci vom lua și decizia finală, oficială și va fi și o lansare în toată regula”, a spus președintele PSD.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.