Vicepremierul Liviu Dragnea a primit, duminică, la mănăstirea Hurezi, din partea patriarhului Daniel, ordinul “Sfinții Martiri Brâncoveni” pentru contribuția adusă de acesta în renovarea mai multor lăcașe de cult, relatează Agerpres.

Patriarhul a menționat faptul că Liviu Dragnea este “un om de cuvânt, nu promite mult, dar când promite se ține de cuvânt”.

“Preafericitul Daniel mi-a spus săptămâna trecută că s-ar bucura să fiu și eu prezent aici. Am venit cu drag aici, pentru că este un loc cu totul deosebit. Am avut și onoarea să primesc această distincție, care mă copleșește. Nu mă așteptam, am fost destul de surprins de acest gest. Turismul din România ar putea aduce mult mai mult decât aduce în prezent, avem un potențial turistic uriaș, neexploatat însă mare parte din el, iar turismul monahal la fel ar putea fi o coordonată a acestui turism, nu doar aici, la Vâlcea, pentru că nu există județ în țara noastră care să nu aibă asemenea locuri sfinte. Să sperăm că în anii următori ne va preocupa mai puțin ura dintre noi și mai mult ce ar trebui să facem bine pentru țara noastră”, a spus Dragnea.

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.