Democrat-liberalii vor ca vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu să părăsească partidul după apariția în presă a stenogramelor care au declanșat cel mai mare scandal de la momentul fuziunii PNL-PDL. Între timp, liberalii caută sursa „scurgerii” de informații, care ar putea fi, potrivit evz.ro, fostul lider PDL

Ioan Oltean. Potrivit unor surse din vechiul PNL, citate de evz.ro, Ioan Oltean s-ar fi lăudat, la o ședință de săptămâna trecută a conducerii locale a PNL Bistrița, că are înregistrări compromițătoare cu Teodor Atanasiu, el fiind acum suspectat că le-a plasat în presă.

Stenogramele unor discuții purtate la Bistrița de membri ai vechiului PNL au fost publicate în weekend în presă și au declanșat o furtună politică în sânul partidul. Potrivit înregistrărilor, vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu folosea formula „fuziune paritară” cu ironie, arătând că PNL a dat numele noului partid, sigla acestuia și candidatul la Președinție, în timp ce PDL a venit cu sediul. Atanasiu mai spune că prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu nu va fi premierul unui guvern liberal, deși există o înțelegere politică în acest sens.

Europarlamentarul PDL Traian Răzvan Ungureanu îi cere demisia lui Atanasiu, scrie dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.