Acum o săptămână, un lector universitar din cadrul UBB Cluj, în vârstă de 41 de ani, a sunat la Ambulanță pentru că i se făcuse rău. Joi, femeia a fost găsită moartă de către sora ei. Profesoara apelase sâmbăta trecută la ambulanță, dar pe când au ajuns medicii ea a intrat în stare de inconștiență sau a murit. Medicii au bătut la ușă, au sunat pe numărul de pe care fuseseră apelați și nu a răspuns nimeni. Nimeni nu s-a alertat și echipajul a plecat. După o săptămână s-a găsit cadavrul femeii care, poate, putea fi salvată dacă se intra cu forța în locuință.

Sâmbăta trecută i s-a făcut brusc rău și a sunat la 112 după ajutor. Ambulanța a venit repede, spune o cunoștință de-a dânsei, dar potențialii salvatori au găsit ușa încuiată.

Cum doar cei de la Pompieri au dreptul să spargă ușa, și pentru că femeia nu mai răspundea la telefon… ambulanțierii au plecat. A fost găsită abia joi, fără suflare, de către sora ei. Se pare că a suferit un infarct, scrie BuzzNews.ro.

Deocamdată, familia nu dorește să-i dezvăluie numele, deoarece întâmplarea este cu adevărat zguduitoare, atât pentru cei care au pierdut-o, cât și pentru sistemul responsabil cu urgențele. Informații detaliate despre acest caz uluitor vor fi dezvăluite ulterior.

Cu o mulțime de prieteni și admiratori în profesia sa, lectorul universitar pusese pe picioare încă din 2006 un ONG dedicat explorării și cercetării în educație și tehnici de învățare.

sursa: ziarclujean.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.