Prezenţa lui Ion Ţiriac la Indian Wells a alimentat suspiciunile în privinţa unei posibile colaborări cu Simona Halep, mai ales că managerul Virginia Ruzici a absentat, scrie gsp.ro.

Fosta jucătoare de tenis a precizat însă că nu se pune problema ca ea să fi renunţat la parteneriatul cu Simona, iar Ţiriac să fie noul ei manager. ”Cei care nu m-au văzut la Indian Wells să stea liniştiţi! Mă vor vedea alături de Simona la Miami”, a spus Virginia Ruzici la DolceSport.

Aceasta n-a precizat însă dacă Ion Ţiriac a devenit membru al staff-ului Simonei.

Acum cîteva zile, au apărut suspiciuni conform cărora fostul mare jucător de tenis ar fi în umbra Simonei, iar preşedintele Federaţiei Române de Tenis,George Cosac, a afirmat că ar exista o colaborare între Ţiriac şi Simona.

Am văzut că, la sfîrşitul meciului, Simona le-a mulţumit antrenorilor şi domnului Ţiriac. E clar că dînsul s-a implicat în susţinerea staffului şi e normal ca această colaborare să continue.

Nu am vorbit cu Halep şi nu ştiu dacă Ion Ţiriac face parte din stafful ei, dar cred că atunci cînd vor ajunge la Bucureşti vor oferi lămuriri”, a spus George Cosac pentru Ziarul Ring.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.