Home Actualitate Klaus Iohannis şi-a lansat candidatura la prezidenţiale, în cadrul unui miting în Piaţa Victoriei: Viziunea mea, ca preşedinte – România lucrului bine făcut!

Klaus Iohannis şi-a lansat candidatura la prezidenţiale, în cadrul unui miting în Piaţa Victoriei: Viziunea mea, ca preşedinte – România lucrului bine făcut!

by Ioana Popescu

Klaus Iohannis şi-a lansat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, candidatura la alegerile prezidenţiale, în cadrul unui miting în Piaţa Victoriei. Iohannis a spus că viziunea sa este „România lucrului bine făcut”, intrând în competiţie cu gândul „să facem din România o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea” şi că îşi provoacă contracandidaţii la o dezbatere serioasă.

„Mărturisesc, nu e uşor, e un moment special pentru mine. Nu m-am gândit că voi fi aici, nici în urmă cu 30 de ani, când am început să predau ca profesor, nici în urmă cu 14 ani, când am devenit primar. Nu m-am gândit că eu, un profesor de liceu, cu nume de neamţ, dintr-un oraş din centrul ţării, voi fi astăzi în faţa a zeci de mii de oameni entuziaşti, vorbind în numele a milioane de susţinători, cu o viziune pentru România. Democraţia şi libertatea au făcut acest lucru posibil. Dar mai ales voi, cetăţenii acestei ţări, cu generozitatea voastră, cu deschiderea voastră, voi aţi făcut acest lucru posibil. Este o onoare şi o mare responsabilitate. Pornesc în această bătălie pentru Preşedinţia României cu încredere şi convingere”, aafirmat Iohannis în faţa susţinătorilor prezenţi la mitingul ACL din Piaţa Victoriei.

El a mai spus că este „un om al faptelor, nu al vorbelor goale”, „un om al promisiunilor onorate, nu al scandalului şi spectacolului”, „un om care construieşte, nu care distruge”.

„Viziunea mea, ca preşedinte al României, poate fi spusă simplu, dar cuprinzător: România lucrului bine făcut! (…) Eu vă spun cu toată convingerea: în România se poate! Am intrat în competiţia prezidenţială cu acest gând: să facem din România o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea! O Românie a lucrului bine făcut!”, a continuat el, potrivit mediafax.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.