Home Actualitate Klaus Iohannis: Nicușor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a găsit de la preluarea mandatului / Primăria Generală găsește în Guvern un partener solid și problemele Capitalei vor putea fi rezolvate într-un termen rezonabil

Klaus Iohannis: Nicușor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a găsit de la preluarea mandatului / Primăria Generală găsește în Guvern un partener solid și problemele Capitalei vor putea fi rezolvate într-un termen rezonabil

by I. B.

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit sâmbătă cu Nicușor Dan pentru a afla „problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a găsit de la preluarea mandatului”.

Președintele a declarat că aceste probleme nu pot fi rezolvate decât împreună cu Guvernul. „Cred că se poate rezolva tot ce ține de buna gestionare a Bucureștiului, în condițiile în care Primarul General și Primăria Generală găsesc în Guvern un partener solid, un sprijin solid, și atunci, într-un termen rezonabil, și problemele Capitalei vor putea fi abordate și rezolvate”, a spus Președintele.

Declarația președintelui Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei

  • Tocmai am încheiat o întâlnire pe care am avut-o cu domnul Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, o discuție foarte bună, aplicată. Domnul Primar General mi-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a găsit de la preluarea mandatului. Mi-a prezentat soluțiile pe care le vede și probleme, știm cu toții, sunt multe, începând de la termoficare, la trafic, la gestionarea deșeurilor, la problema poluării în București. Toate acestea sunt chestiuni complicate și am fost foarte bucuros să văd că domnul Primar General are soluții, are abordări foarte constructive.
  • Este evident că unele din aceste probleme pot fi soluționate de București dacă se folosesc foarte mult banii europeni, dacă se construiesc finanțări potrivite, dar, în același timp, am abordat și chestiuni pe care Bucureștiul singur nu le poate rezolva și aș da, poate, două exemple – chestiunea termoficării nu poate fi rezolvată în această etapă doar de Primăria Generală, este nevoie de o colaborare strânsă și un sprijin solid de la Guvern, și autostrada de centură, care este vitală pentru București, pentru a aerisi traficul, dacă pot să mă exprim așa. Este o chestiune care, evident, cade prioritar în zona Guvernului.
  • Cred că se poate rezolva tot ce ține de buna gestionare a Bucureștiului, în condițiile în care Primarul General și Primăria Generală găsesc în Guvern un partener solid, un sprijin solid, și atunci, într-un termen rezonabil, și problemele Capitalei vor putea fi abordate și rezolvate.
  • Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!
  • Nu uitați: mâine mergeți la vot!

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.