Actualul președinte al PNL, Klaus Iohannis, a declarat la Realitatea TV că fostul președinte al partidului este supărat că nu mai este candidat la alegerile prezidențiale.

 

„Am vorbit acum câteva zile cu domnul Antonescu, am avut o discuție telefonică, chiar bună. Eu sunt convins că până la urmă domnul Antonescu va intra în campania, asta nu înseamnă să urce pe scenă cu mine, sunt convins că va prevala instinctul lui de liberal autentic. Crin Antonescu m-a invitat în PNL, nu e niciun secret. Cum nu e niciun secret că am lucrat împreună, că am vrut să ne prezentăm ca o echipă, dar probabil în această fază, domnul Antonescu este încă supărat că nu mai este președinte al PNL, că nu mai este candidat la președinție. Eu sunt convins că e o fază trecătoare. Eu oricum merg înainte și nu pot să-mi imaginez că domnul Antonescu nu va sprijini partidul”, a declarat Iohannis.

loading...

2 COMENTARII

  1. Nea Iohannis, explicatii bizare si departe de adevar. Frustrarea lui Antonescu nu se refera la pierderea presedintiei partidului sau statutului de candidat al pnl la functia de presedinte, ci la faptul ca un om pe care l-a impins in fata de bunavoie si nesilit de nimeni, respectiv pe dvs, de cand s-a vazut cu sacii in caruta, ii da „ignore” total si mai si preia din stereotipurile vechiului pdl, evident la sfaturile strategilor actuali ai acl. O sa pierzi din chestia asta, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, mult mai rau e ca o sa castige ponta din asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.