Jurnalistul Catalin Tolontan a fost filat noaptea trecuta, cand GSP publica faxul ce demonstra ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta stia de Clubul Colectiv.

„S-a întâmplat la fel atunci cînd lucram la ancheta din Gala Bute”, spune Tolontan pentru Paginademedia.ro

Ce s-a întâmplat ieri?

Cătălin Tolontan, pentru Paginademedia.ro:

„Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Ieri am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit”

Ancheta de acum din cazul Clubului Colectiv vizează și Doi și-un sfert -DGIPI, serviciul de informații al Ministerului de Interne ai cărui oameni, potrivit jurnaliștilor de la GSP, au beneficiat de sponsorizările de la asociațiile pompierilor.

„Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină – un Renault albastru și au plecat.”, a spus Tolontan pentru paginademedia.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.