Actorul în vârstă de 29 de ani, Kit Harington le-a transmis fanilor, prin intermediul versiunii online a revistei Entertainment Weekly, un prim mesaj după ce personajul său, Jon Snow, a fost readus la viaţă, duminică seară, în cel de-al doilea episod al Game of Thrones, „Home”.

„Îmi pare rău că v-am minţit”, le-a cerut scuze, printr-un mesaj video, Kit Harington fanilor serialului „Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor” pentru faptul că a păstrat secretul referitor la personajul pe care îl interpretază, Jon Snow.

Personajul lui Harington a fost înjunghiat şi lăsat mort la finalul sezonului V al serialului-fenomen „Game of Thrones”. Snow a reînviat cu ajutorul vrăjitoarei Melisandre. Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului.

„Doresc să-mi cer scuze pentru faptul că v-am minţit pe toţi. Mă bucur să oamenii s-au supărat când a murit”, a declarat Harington.”Cred că cea mai mare teamă a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: Bine, a murit Jon Snow”, a mai exprimat actorul, citat de Daily Mail, scrie dcnews.ro.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.