Home Actualitate Jeremy Clarkson, Top Gear: Șoferii de automobile Dacia sunt oameni care nu au văzut asfalt în viața lor

Jeremy Clarkson, Top Gear: Șoferii de automobile Dacia sunt oameni care nu au văzut asfalt în viața lor

by I. B.

Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al show-ului BBC „Top Gear”, a creat din nou controverse după publicarea unui articol în care spune despre şoferii de automobile Dacia că „n-au văzut asfalt în viaţa lor” şi critică taximetriştii londonezi ale căror maşini „miros a bolnav”,  informează theguardian.com.

„Să analizăm ce alternative avem la a călători cu propria maşină. Avem trenul, care este excesiv de scump. În prezent costă mai mult să mergi cu trenul până la Leeds (oraş aflat la 313 kilometri nord-vest de Londra, n.r.) decât te costă să rămâi unde eşti şi să cumperi o casă. Apoi avem autocarul care este plin de boli şi beţivi care vor să te înjunghie în inimă. Putem să sărim peste bicicletă, evident, ceea ce ne lasă o singură altă opţiune: să punem pe altcineva să conducă maşina în locul nostru”, a scris Clarkson în articolul din revista britanică Top Gear.

„În Londra, sunt două tipuri de şoferi. Ai un tip care tocmai a ajuns aici dintr-o ţară despre care nu ai auzit, a cărui maşină miroase vag a ulei de lavandă şi om bolnav, care habar n-are unde merge şi nu are cum să ajungă acolo pentru că nu pune niciodată benzină de mai mult de două lire în rezervor. Apoi ai un şofer îmbrăcat la costum, conducând un Mercedes S-Class elegant care chiar ştie unde merge şi este foarte politicos, dar care te taxează cu 7.500 de lire pe milă”, a adăugat vedeta britanică.

Jeremy Clarkson a criticat şi nordul Angliei, spunând despre şoferi că trebuie să se lupte pentru un loc de muncă cu „o jumătate de milion de Dacii înregistrate în străinătate, care sunt conduse de oameni care n-au mai văzut asfalt în viaţa lor şi care cred că limita de viteză este viteza maximă a maşinii lor. Care este de vreo 70 de kilometri pe oră (42 de mile pe oră în orginal, n.r.)”.

Jeremy Clarkson a fost suspendat săptămâna trecută de la show-ul emisiunii „Top Gear”, după ce a fost acuzat că ar fi lovit cu pumnul un membru al echipei de producţie.

sursa- b1.ro

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.