Home Actualitate Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova: Plahotniuc aducea «plutoane» de femei pentru a le oferi politicienilor bucureșteni

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova: Plahotniuc aducea «plutoane» de femei pentru a le oferi politicienilor bucureșteni

by I. B.

Ion Sturza a adus acuzații grave atât clasei politice de la Chișinău, cât și unor politicieni de la București, pe care-i consideră responsabili pentru criza actuală din Republica Moldova, într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

Sturza spune că ascensiunea lui Plahotniuc a început odată cu preluarea conducerii sucursalei Petrom din Moldova, de la care a obținut în condiții dubioase contracte la jumătate din prețul real. Mai mult, susţine el că o mare parte din banii obţinuţi din comercializarea carburanţilor se reîntorcea la București pentru finanțarea unor partide politice.

„Plahotniuc a utilizat șantajul, coruperea conștiințelor, metode dintre cele mai neortodoxe pentru a-și atinge scopurile. Spre exemplu aducea «plutoane» de femei pentru a le oferi politicienilor bucureșteni. Avea și un club de noapte la Chișinău care era vizitat de multă «lume bună» de la București“, a spus Ion Sturza despre legăturile subterane dintre oamenii politici de pe cele două maluri ale Prutului.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.