Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat  sâmbătă seară, la B1 TV,  că nicLudovic Orban de la PNL şi nici Gabriela Firea de la PSD nu vor câștiga cursa pentru primăria Capitalei. Viitorul primar general va fi Nicuşor Dan, estimează jurnalistul.

„Eu cred că Nicuşor Dan va fi primarul Capitalei. Se vede. Păi, domnul Orban are corturi? Cred că mai multe forţe de bine din România sunt de partea lui (a lui Nicuşor Dan – n.r.). Problema este următoarea: sigur, el salvează Bucureştiul, dar Bucureştiul trebuie şi administrat, nu doar salvat”, a comentat Cristoiu.

Jurnalistul crede că Orban este doar un epuraș, iarr PNL îl va susține pe Nicușor Dan care va rămâne independent.

„Când ajungi primarul Capitalei (…)Trebuie să fii un român, dar şi un şmecher. Sigur: Nicolae Bălcescu a fost un erou, dar în istorie rămâne Brătianu, de exemplu. Românii n-au nevoie de icoane, la care să se uite. Probabil că Orban este şi el un iepuraş, pe-acolo. În ultimul moment, liberalii vor paria pe Nicuşor Dan. Dacă l-ar scoate acum ca un candidat al PNL/PDL, ar fi tocat. Altă soluţie nu este pentru PNL-PDL. Va fi şi opţiunea aceasta, de noutate – vor ieşi şi tinerii. La Emil Constantinescu, de-asta a fost (sau la Ciorbea): «Hai să-l vedem şi pe-ăsta!». Va fi o noutate într-o campanie care se anunţă ternă”, a detaliat Cristoiu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.