Home Actualitate Iohannis: Vrem o schimbare a puterii în România. Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD, nu ne interesează cosmetizări de ochii lumii

Iohannis: Vrem o schimbare a puterii în România. Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD, nu ne interesează cosmetizări de ochii lumii

by I. B.

Klaus Iohannis a declarat, marţi, că PNL vrea o schimbare a puterii în România şi nu o cosmetizare a unui Guvern PSD și acest lucru se va întâmpla în 2-15 sau 2016.

Noi am înţeles semnificaţia votului de duminică. Românii au dat un vot puternic, clar, şi am înţeles mesajul. În consecinţă, câteva direcţii politice cu care vom merge înainte:

„În Parlament trebuie votată şi picată legea amnistiei şi graţierii. Trebuie urgent să înceapă discuţiile pe codul electoral. Este nevoie de o îmbunătăţire netă şi clară în acest domeniu. Este nevoie de un vot clar în Parlament pe încuviinţări venite din partea justiţiei. Nu putem să continuăm în felul în care s-a lucrat. Este nevoie de reluarea discuţiilor şi urgentarea lor la legea de simplificare a ridicării imunităţii. Renumita ordonanţă 55, cu care PSD a dorit să legalizeze traseismul politic, este blocată în Senat. E nevoie de reluarea discuţiilor”, a spus Iohannis.

PNL nu dorește să vină acum la putere, mai spune Iohannis.

„În ceea ce priveşte Guvernul, am văzut că au apărut politicieni care solicită schimbarea Guvernului şi ne întreabă de ce nu suntem mai vocali. Ceea ce dorim noi este o schimbare a puterii în România. Noi dorim să preluăm puterea. Nu mai există două partide. Un singur partid, PNL nou, doreşte să preia puterea. Şi acest lucru se va întâmpla în 2015 sau cel mai târziu în 2016. Nu dorim o cosmetizare a unui Guvern PSD, nu ne interesează cosmetizări de ochii lumii”, .

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.