Klaus Iohannis demontează prima mare minciună PSD-istă. Șeful statului îi anunță pe români că salariile și pensiile nu se vor tăia.

„Toți vă vor ataca, în frunte cu PSD. Să nu credeți cumva că PSD va ceda puterea ușor. N-o vor face! Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase PSD-iste. Pentru a demonta prima mare minciună gogonată PSD-istă, vă spun cu toată răspunderea: nu vor exista tăieri de pensii și salarii! 

Vor urma și alte încercări PSD-iste. Mă aștept la tot felul de piedici, vor încerca să boicoteze votarea noului Guvern, să meargă la CCR, fel și fel de scheme pentru a împiedica PNL să lucreze pentru români. Vă spun nu ca să vă sperii, nici n-aș putea, vă spun asta ca să fiți pregătiți, să duceți lupta mai departe. 

Să ajungem, în fine, să reconstruim România, să facem ROMÂNIA NORMALĂ, europeană, cu instituții funcționale, o economie înfloritoare, în care profesioniștii ajung în fruntea instituțiilor, în  care sistemul educațional ne face mândri de generațiile care vin”, a declarat Iohannis la Timișoara.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.