Home Actualitate Iohannis: Mă bucură sprijinul Monicăi Macovei

Iohannis: Mă bucură sprijinul Monicăi Macovei

by Ioana Popescu

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferință de presă la Cluj, că sprijinul Monicăi Macovei în turul 2 al prezidenţialelor îl „bucură”.

„Am luat act, recunosc, cu bucurie, de afirmaţiile doamnei Monica Macovei prin care spune că doreşte să mă sprijine în situaţia în care eu îmi asum o serie de puncte. Foarte bine, sunt bucuros să reafirm că toate aceste lucruri se găsesc în programul meu prezidenţial şi unele dintre ele au fost reafirmate chiar astăzi de mine: independenţa justiţiei, statul de drept, faptul că nu voi graţia corupţi. Cred că prin asta am dat un răspuns rezonabil doamnei Macovei. Pot să reconfirm, cu mare plăcere, aceste lucruri şi într-un document scris. Sunt aceleaşi lucruri pe care mi le doresc şi eu pentru România, pentru o societate dreaptă”, a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj Napoca.

Reamintim că fostul candidat independent la alegerile prezidențiale Monica Macovei a declarat, miercuri, că îi va transmite candidatului ACL, Klaus Iohannis, o scrisoare cu „10 cerinţe minimale” privind „chestiuni de principii”, de la justiţie şi anticorupţie la economie, aşteptând din partea acestuia un răspuns semnat pentru a-i da votul.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.