Klaus Iohannis a fost revoltat după ce  a fost împușcat ursulețul de la Sibiu.

”Am urmărit stupefiat imaginile cu ursul care se plimbă prin oraş şi pur şi simplu e împuşcat. Există ISU, Poliţia, Poliţia locală. Se adună 50 de oameni la urs şi strigă acolo. În loc să vină cu o puşcă cu tranchilizante, cineva spune împuşcaţi-l. Acel animal a fost speriat şi a fugit. Nu părea deloc agresiv. În loc de 50 de oameni neinstruiţi nu era mai bine să fie 2-3 instruiţi? Emoţia face parte din dezastre. Pentru a preveni emoţii inutile, e nevoie de proceduri clare. Nu e un dezastru natural dacă un urs intră într-un oraş, dar emoţia e ca la un dezastru natural.”, a spus Klaus Iohannis.
„Cum avem oameni instruiţi să stingă un foc, pe cei instruiţi care descarcerează, să avem şi oameni instruiţi să prindă un animal”

Miercuri, la Sibiu, a fost împuşcat un urs care a ajuns pe străzile oraşului. Ursul a fost împuşcat pentru că reprezenta un pericol prea mare, a anunţat IPJ Sibiu.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Eu n-am ramas stupefat deloc. Cand a ajuns in oras, era mort deja, indiferent daca se foloseau gloante sau tranchilizante. Cat timp e in tara, sunteti ucigasi cu sange rece. De aia se si „renunta” atat de usor la diverse asalturi: cat timp e aici, e mort deja; nu mai are rost sa iti consumi gloantele pe el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.